St. Louis, MO | June 6-7, 2019

MAXIMIZE YOUR LAW FIRM

Tickets on Sale Now.

BUY TICKETS NOW

WHAT IS MAXLAWCON?

Since starting Maximum Lawyer, we've wanted to create an annual conference that would serve as the catalyst for savvy law firm owners and legal entrepreneurs around the world to easily build the strategies, relationships, and expertise they need to rapidly accelerate law firm growth.

It's called MaxLawCon, and it will bring hundreds of innovative law firm owners, legal industry thought leaders, and key influencers together from June 6 - 7 for a two-day journey through maximizing every aspct of their law firm.

CONFIRMED SPEAKERS & PANELISTS

Engage with industry thought leaders who will transform the way you think about law firm growth.

JIM HACKING

Founder and Owner

Maximum Lawyer/Hacking Law Practice

TYSON MUTRUX

Founder and Owner

Maximum Lawyer/ Mutrux Finney P.C. 

KENT RICHARDSON

Partner and Owner

Maximum Lawyer/Phantom House Productions

MADDY MARTIN

Head of Growth & Education

Smith.ai

MITCH JACKSON

Owner

Jackson & Wilson Inc.

JOHN FISHER

Owner

Ultimate Injury Law

BILLIE TARASCIO

Owner

Modern Law

KELSEY BRATCHER

Owner

Hired Gun Solutions LLC

SETH PRICE

Owner

Blushark Digital

NALINI PRASAD

Chief Strategy Officer

Blushark Digital

ALYCIA KINCHLOE

Owner

Kinchloe Law

BILL UMANSKY

Owner 

Umansky Law Firm

SANDY VAN

Owner

Van Law Firm 

JAY RUANE

Partner

Ruane Attorneys

GARY FALKOWITZ

CEO

Intake Conversion Experts, LLC

RYAN MCKEEN

Owner 

Connecticut Trial Firm, LLC

JOEY VITALE

Owner

Indie Law

ANDREW STICKEL

Founder

Social Firestarter, LLC

GARY BURGER

Owner

Burger Law

SHAWN HAMP

Owner

Law Offices of Shawn B. Hamp, P.C.

ANNEKE GODLEWSKI

Owner

Market Ink, LLC

CONOR MALLOY

Rentervention Project Director 

Lawyers' Committee for Better Housing

MICHAEL LINER

Owner

Liner Legal

MICHAEL WHELAN

Owner

Whelan Law Firm

MARISA PORTUONDO

Owner

Portuondo Law Firm



BUY TICKETS NOW

AGENDA

MaxLawCon 2019 will be an immersive and invaluable experience taking place over two action-packed days in St. Louis, Missouri. 

Each day will be made up of engaging keynote presentations and panels from some of the brightest minds in the legal field and legal marketing. The conference is designed to take existing solo or small law firm owners and managers to the next level through networking and sharing of expertise in an entertaining and engaging setting.

Day 0 - Wednesday June 5th

2:30 p.m.-4:30 p.m. - Sponsor Booth Set-Up  

7:00 p.m.-9:00 p.m. - Open Bar and Appetizers 9:00 p.m. - DISBURSE FOR FUN OUT ON THE TOWN


Day 1- Thursday June 6th 7:30 a.m. - Sponsor Booth Set-Up 8:30 - Final registration/Breakfast 9:00 a.m. - MC Introduction - Gary Burger 9:05 am - Tyson and Jim Welcome - "Begin in Gratitude" - 20 min 9:25 a.m. - SPEAKER INTRO 9:30 - Mitch Jackson “How Lawyers Can Combine Public Speaking with Social Media to Go From Unknown to Unforgettable" - 30 min 10:00 a.m. - SPEAKER INTRO 10:05 - Santa Claus - "I am the original social media marketer" - 10 min 10:15 a.m. - BREAK - 15 MINUTES 10:30 a.m. - SPEAKER INTRO 10:35 a.m. - Andy Stickel - "10 Super-Sneaky (& Ethical) Marketing Hacks Your Firm Can Use to Get More Clients Today" - 20 min 10:55 a.m. - SPEAKER INTRO 11:00 a.m. - Talitha Gray Kozlowski, Co-Founder and COO of LAWCLERK, "How to Grow Your Firm With Freelance Lawyers" - 10 min 11:10 a.m. - SPEAKER INTRO 11:15 a.m. - Mike Whelan - "The Churn is a Choice" - 10 min 11:25 a.m. - SPEAKER INTRO 11:30 a.m. - Jim - "Time to Make the Doughnuts - The Power of Consistency" - 20 min 11:50 a.m. - MC LUNCH INSTRUCTIONS 12:00 p.m. - Grab Lunch 12:30 p.m. - SPEAKER INTROS 12:35 p.m. - Kent Richardson - "Google Knows Your Audience More Than You Do - Harnessing AdWords with Video" - 20 min 1:00 p.m. - SPEAKER INTROS 1:05 p.m. - Using Automation in Your Practice (panel) - Conor Malloy, Eric Coffman and Kelsey Bratcher - 45 min 1:50 p.m. - SPEAKER INTRO 1:55 p.m. - Maddy Martin - "Referrals are Not a Growth Strategy" - 15 min 2:10 p.m. - SPEAKER INTRO 2:15 p.m. - Seth Price and Nalini Patel - "The Bedrock Fundamentals of Digital Marketing" - 25 min 2:40 p.m. - BREAK - 15 MINUTES 2:55 p.m. - SPEAKER INTRO 3:00 p.m. - Gary Falkowitz - "Intake - The Easiest Way To Increase Revenue Without Spending More On Marketing!" - 40 min 3:40 p.m. - SPEAKER INTROS 3:45 p.m. - Ryan Anderson - "Deep Cuts" - 15 mins 4:00 p.m. - SPEAKER INTRO 4:05 p.m. - Michael Liner - "Going All In on LinkedIn" - 20 min 4:25 p.m. - SPEAKER INTRO 4:30 p.m. Tyson - "Stop the BS" - 20 min 4:50 p.m. - SPEAKER INTRO 4:55 p.m. - Bill Umansky “Build the Life of Your Dreams with Long-Term Relationships” - 10 min 5:05 p.m. - Jim, Tyson and Kent - Day 1 Closing Remarks - 10 mins 5:15-7:00 p.m. Dinner Break  

7:00 p.m.-9:30 p.m. - Thursday Night Entertainment - music, VR booth, big screen, mingling, driving game, arcade games, light food 9:30 p.m. - DISBURSE FOR FUN OUT ON THE TOWN


Day 2 Friday June 7th

8:30 - Breakfast 9:00 a.m. - SPEAKER INTRO 9:05 am - Joey Vitale “Maximize Your Profits with Online Courses” - 20 min 9:25 a.m. - SPEAKER INTRO 9:30 - "Billie Tarascio - Selling in Your Sleep- Turn Your Associates into Your Sales Force" - 30 min 10:00 a.m. - SPEAKER INTRO 10:05 a.m. - Jay Ruane "The 10 Minute Plan for Brainstorming ANYTHING with your team" - 10 min 10:15 a.m. - BREAK - 15 MINUTES 10:30 a.m. - SPEAKER INTRO 10:35 a.m. - John Fisher - "How to Build a Powerhouse Law Firm with a Book" - 50 mins 11:25 a.m. - SPEAKER INTRO 11:30 a.m. - Ryan McKeen - “Hitting A Systems Homerun: Change Your Culture. Grow Your Profits.” - 20 mins 11:50 a.m. - MC LUNCH INSTRUCTIONS 12:00 p.m. - Grab Lunch 12:30 p.m. - SPEAKER INTROS 12:35 p.m. - Sandy Van “Making Your Law Firm Run More Efficient with Systems and Processes” - 15 min 1:00 p.m. - SPEAKER INTROS 1:05 p.m. - Lawyering as a Parent (panel) - Ryan McKeen, Alycia Kinchloe, Marisa, Amany Hacking - 45 mins 1:50 p.m. - SPEAKER INTRO 1:55 p.m. - Diana Stepleton, Ruby - 15 min 2:10 p.m. - SPEAKER INTRO 2:15 p.m. - Seth Price and Nalini Patel - "Advanced Digital Marketing Techniques" - 25 min 2:40 p.m. - BREAK - 15 MINUTES 2:55 p.m. - SPEAKER INTRO 3:00 p.m. - The Goldmine of Email Marketing (panel) - Jim Hacking, Anneke, Gary Berger, Andy Stickel - 40 min 3:40 p.m. - SPEAKER INTRO 3:45 p.m. - Matt Spiegel, Lawmatics - "The Silicon Valley Law Firm" - 15 mins 4:00 p.m. - SPEAKER INTRO 4:05 p.m. - Shawn Hemp - "Running a Remote Office" (live podcast) - 20 min 4:25 p.m. - SPEAKER INTRO 4:30 p.m. - Alycia Kinchloe - 20 min - "Your Stake in the Ground - Claiming a New Practice Area As Your Own" 4:50p.m. - Jim, Tyson and Kent - Close - 10 mins CONFERENCE ENDS

Wednesday, June 5th:

6pm-10pm: Rooftop reception at the Moonrise Hotel in The Loop

Thursday, June 6th:

8am-9am: Registration/Breakfast

9am-5pm: Conference Hours and General Session

6pm-8pm: The Party

Friday, June 7th:

8am-9am: Registration and Breakfast

9am-5pm: Conference Hours

**Hours are subject to change. Please check back for updates.

VENUE

Delmar Hall

6133 Delmar Boulevard 

St. Louis, MO, 63112

MaxLawCon19 will be held at the historic Delmar Hall in the heart of the vibrant Loop district of midtown St. Louis.

More about the venue

SPONSORS

To Be Announced

REGISTRATION